Heste-dyrlægen er Camilla Lundorf Reilly

Jeg er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet, tidligere Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole.

Gennem min uddannelse og efterfølgende har jeg stort set udelukkende arbejdet med heste. Min store interesse er især den forebyggende behandling, optimering af funktion og biomekanik samt adfærds og træningsrelaterede problematikker. Jeg deltager så ofte det er muligt på i videreuddannelse og kurser, hvor jeg især har haft fokus på tænder, kiropraktik, biomekanik og intern medicin.

Jeg har for 15 år siden kastet min kærlighed på knabstrupperen og har været en del af Knabstrupperforeningen for Danmark i snart lige så mange år, hvor jeg har fungeret som eksteriørdommer og ad flere omgange siddet i bestyrelsen. Herigennem er min interesse for øjenproblemer og særlig ERU hos pletttede heste opstået.  

Privat har jeg mine to dejlige børn og bor sammen med min kæreste på Lundbjerggaard ved Viby Sjælland, hvor Heste-Dyrlægen også har adresse. Lundbjerggaard blev overtaget i dec. 2021 og siden har vi sammen forsøgt at skabe optimale rammer for både Heste-Dyrlægen og Lundbjerggaard Hestepension. I min sparsomme fritid forsøger jeg fortsat at være aktiv dressurrytter og har tidligere haft trænings- og tilridningsheste i stalden.

 

Klinikken er selvfølgelig medlem af Den Danske Dyrlægeforening samt British Equine Veterinary Association

Hestekys til heste-dyrlægen Camilla Lundorf Reilly