Vaccination

Den årlige vaccination er en vigtig del af din hests sundhed

Vaccination ydelse

Beskyt din hest mod alvorlige sygdomme .

Den årlige vaccination er en vigtig del af din hests sundhed. Her vil din hest blive vaccineret mod influenza og stivkrampe, som er alvorlige sygdomme for hesten.

Udover at vaccinationen er vigtig for at holde din hest rask, er det også et krav, at hesten er vaccineret mod influenza, såfremt den skal deltage i stævner, kårringer osv. Derudover er det ofte også et krav fra mange opstaldningssteder, at hesten er vaccineret.

Du kan læse meget mere om, hvad en vaccination er, hvad den betyder for din hest, vaccinationsprogrammer og ikke mindst, hvilke sygdomme vi vaccinerer imod og deres symptomer, i mine artikler om vaccination.

Bliv klogere på mine andre ydelser

Tandpleje

Minimum én årlig undersøgelse af hestens mundhule og raspning af tænder er en vigtig del af hestens sundhed. Ofte foretages undersøgelsen af tænderne sammen med den årlige vaccination.

Kiropraktik

Optimér din hests bevægelse og sundhed med professionel kiropraktisk pleje! Jeg specialiserer mig i at løse låsninger og subluxationer, der kan begrænse din hests bevægelse og forårsage ubehag.

Akutbehandling & vagt

Besøg der bestilles i telefontiden ml. kl. 8-9 til samme dag afregnes normalt honorar.

Sundhedsundersøgelse

Et sundhedstjek kan være mange ting og inden alle vaccinationer vil dyrlægen altid lave et kort sundhedstjek af hesten.